Impressió

Aquí trobaràs resposta per a tots aquells treballs de realització immediata o Express.


Disposem d’última tecnologia per resoldre-ho amb el mínim temps possible, aquest és un factor clau que ens diferencia de la competència.

Envia’ns l’arxiu a info@impremtaM4.com i vine’l a buscar més tard sense esperes a l’impremta (ubicació Google Maps).

Targetes i publicitat
Targetes des de 20€


Targetes de visita

Tothom necessita una presentació ja sigui d’empresa o personal. Aquest és un punt clau per causar una bona imatge al teu interlocutor, a impremta M4 t’oferim l’oportunitat de complir amb aquest objectiu.


 • Imprimim mides estàndards o especials
 • Targetes simples o dobles
 • Tota la varietat de cartolines i suports que vulguis
 • Diferents acabats: cantos roms, laminats brillo o mate, reserves UVI (envernissats brillants), relleu serigràfic, estàmpings, etc…

Flyers Impressió Express !

Tota mena de mides i formes, 10x21cm, octaveta, quartilla, A4, A3.

La publicitat no és una despesa, és una inversió per el teu negoci o empresa, fes servir aquesta “eina” per promocionar-lo i donar-lo a conèixer, els resultats salten a la vista!

La gent que ho prova… repeteix,


Desplegables, díptics i tríptics

Impressió Express !

Aquesta és una manera senzilla de mostrar i anunciar un esdeveniment o producte, ja sigui en petites quantitats o en grans tirades, el desplegable al ser més gran que el flyer et permet esplaiar-te més a l’hora de descriure allò que vols anunciar.

Te’l podem dissenyar a mida o podem imprimir el que tinguis fet. Hi ha multitud de mides i plegats per dur-ho a terme i nosaltres et podem aconsellar de quina manera pot funcionar millor. Mides d’A5, A4, A3, plegats amb finestra, envolvent, acordió, etc..


Pòsters i cartells

Impressió Express !

Diferents mides i tipus de paper, des del típic A3 fins la mida que et vagui bé (consulteu a gran format per diferents tipus d’acabats).


Postals o celebracions de casament


Una mica més gran que la targeta convencional

Ideal per a invitacions de casament o destacar algun servei de la seva empresa o negoci, o simplement donar un toc de distinció a un producte concret.


Entrades, tiquets o sortejos


Per a qualsevol tipus d'esdeveniment, demana'ns pressupost i estalvia en la teva festa.


Impressió d'entrades, números de sorteig, rifes, i tiquets

 • Número de ordre mitjançant el dato variable
 • Diverses opcions de colors
 • Marques d’aigua
 • Taladrats (seria foradats)
 • Encolats
 • Enquadernats amb blocs o talonaris

Copisteria
Impressió Express !Aquí es pot resoldre la impressió a l’acte.

Fotocòpies a color o a blanc i negre escanejat de documents, des de original físic, arxiu digital o pen drive i enquadernacions ràpides com l’espiral.


Gran format


Impressió de pòsters de mides més grans de lo normal

Podem imprimir sobre diferents tipus de suport ja sigui amb paper de plòter com a opció més econòmica o d’altres suports com el Forex, l’alumini, el PVC o el metacrilat, en funció del destí que tingui. Aquest producte és ideal per a exposicions o decoracions de locals o empreses.

També et podem oferir la impressió sobre lones amb confecció i ullets per a anunciar esdeveniments pròxims o fires.


Impressió tèxtil i brodats


preus especials per a quantitats elevades.

T’oferim la possibilitat d’imprimir la imatge que vulguis a la peça de roba que vulguis, ja siguin samarretes, polos, pantalons, equipaments de clubs esportius, xandalls, gorres, etc, etc...


Etiquetes, stickers i adhesius
Impressió Express !Etiquetes de cartró, vinil, o paper. Per etiquetar i marcar qualsevol producte, fetes del material més convenient segons la seva ubicació i utilitat.

El món de l’etiquetatge també es pot personalitzar fent un producte completament a mida, podem donar-li un acabat senzill però resistent o fer un producte de luxe amb acabats únics i exclusius.

Donades les necessitats d’avui en dia els tiratges son bastant curts o sigui que a impremta M4 trobaràs l’equilibri entre la qualitat i el preu que necessites ja que podem fer tirades mínimes de pocs exemplars o entregues en bobina dels milers que facin falta, i tot sempre amb la rapidesa i qualitat que ens caracteritza.


Packaging


Fes el teu producte atractiu per a la seva comercialització

Amb la idea de protegir i donar vistositat als productes que volem vendre, neix l’art o la tècnica del packaging, des de dissenyar aquest embolcall fins a la seva realització hi ha tot un món amb una diversitat i formes il·limitat i per això a MQuatre, trobaràs la millor solució per a dur-lo a terme, obtenint l’objectiu que t’havies proposat, tant de disseny com de qualitat, descobrint la millor manera de fer-lo més atractiu per a la seva comercialització.


Llibres


Fes el teu producte atractiu per a la seva comercialització

Disposem de maquinaria específica per aquest fi, podem imprimir tirades de llibres des de un exemplar fins la quantitat que necessitis, a tot color o a blanc i negre per abaratir-ne el cost.

Es pot fer la portada a color amb múltiples acabats com plastificats, gravats i estampats per millorar-ne la presencia, consulta’ns quina pot ser la millor manera de reproduir-lo i t’aconsellarem.


Impressió 3D


A Mquatre hem incorporat la tecnologia d’impressió 3D

Aquest servei ens permet imprimir objectes a partir d’un model 3D. Treballem per a arquitectes, dissenyadors industrials, estudiants i particulars. Oferim la impressió de maquetes, prototips, peces de maquinària, peces úniques, objectes etc.

Oferim dos tipus de servei:

 1. Impressió 3D portant el model dissenyat
 2. Impressió i modelat. Disposem d’equip de modelat 3D.

  • Aplicacions a:

  • Maquetes/Arquitectura
  • Prototips/Disseny industrial
  • Peces per a màquines
  • Mostres
  • Dissenys en 3D
  • Regals

CONTACTE

Truca'ns o envia una consulta al nostre formulari.

info@impremtam4.com

Tel: 93 560 02 41

Plaça Francesc Macià, 2,
08130 Sta. Perpètua de Mogoda, Barcelona
> Obrir a Google Maps

Enviando...