ejemplo de dibujo e ilustración

Disseny

El disseny millora la imatge i augmenta el valor percebut dels teus productes i serveis.


A partir del briefing del client i del seu problema de comunicació busquem la solució gràfica que millor s’adapti a les seves necessitats.

Treballem qualsevol camp, des de la creació d’un logotip o reestiling d’un ja existent passant per tot el material que afecti a la identitat corporativa d’una empresa.

A més a més treballem amb un equip d’il·lustradors que posen a disposició una amplia varietat d’estils gràfics, adaptats a les teves necessitats.

catálogos, revistas y libros

Catàlegs o revistes / imatge corporativa


Quina millor manera que ensenyar la teva empresa i explicar gràficament el teu producte, avui en dia no n’hi ha prou només amb internet, cal tenir una presència física per donar una millor imatge i oferir els teus serveis amb qualitat i rigorositat.

Poder donar algun material físic al teu interlocutor i que n’hi quedi constància és un valor afegit que et donarà prestigi i millors oportunitats a l’hora de vendre el teu producte.

A MQuatre pots fer-ho sense problemes i amb la més alta qualitat, ja fa més de 30 anys que ens hi dediquem, ja sigui des de la proposta de disseny fins a la seva completa realització, en forma de catàlegs, revistes, tarifes de producte, etc.

Fotografia, imatge publicitària i retoc fotogràfic


Disposem de plató fotogràfic per a la realització en màxima qualitat tant d’il·luminació com de fidelitat de color del producte a reproduir, així com del seu retoc adequat per a aquesta funció.

També realitzem amb imatges d’estoc o de fotògrafs professionals, anuncis per a revistes especialitzades del seu sector concret.

La publicitat és una tècnica de comunicació massiva imprescindible per al funcionament de negocis i de mitjans de comunicació.

A Mquatre en som conscients i per això et realitzem un anunci amb garanties d’ èxit.

Tenim en compte tots els aspectes essencials a l’hora de llençar una campanya al mercat, com definir a qui va dirigit el producte o servei, quina competència té, quin canal o mitjà es farà servir per divulgar-lo, etc.

Tot això lligat a un disseny pensat i acurat permetrà l’èxit de la teva campanya.

retoque fotográfico
diseño para bar y restaurante

Restaurants, cafeteries, Bars


Aquí trobaràs molts productes per a millorar la imatge del teu establiment.

La imaginació és el límit, proposa ta teva idea i nosaltres li donarem forma:

  • Cartes de menú
  • Mantells individuals de sobretaula
  • Tovallons de paper
  • Porta coberts i porta notesCONTACTE

Truca'ns o envia una consulta al nostre formulari.

info@impremtam4.com

Tel: 93 560 02 41

Plaça Francesc Macià, 2,
08130 Sta. Perpètua de Mogoda, Barcelona
> Obrir a Google Maps

Enviando...