Empreses

Imprimim tots els productes que requereix l'oficina i els elements de comunicació per a la seva empresa.


Impressió de targetes de visita, cartells publicitaris, material de presentació com carpetes, dossiers, memòries, llistats de preus, etc... i tota la resmilleria i documents d’us intern com poden ser un full de carta, sobres i bosses, albarà, fitxes, adhesius normals o de vinil, etiquetes individuals o amb bobina.

També tot lo que afecti a la imatge interior i exterior com l’aparador i/o altres aspectes d’interiorisme, fent servir el vinil o lletra corpòria o la retolació de la flota de vehicles del repartidor o comercial. Tots aquests productes i serveis li podem proporcionar i englobar per a tenir un control centralitzat amb una imatge coherent i moderna.

Podem oferir-li material per a fires i expositors, roll-ups, peanes en diferents formats i totalment personalitzades per a mostradors amb butxaca per a flyers, díptics o tríptics.

RÈTOLS, VINILS DECORATIUS, VINILAT DE VEHICLES


La imatge de cara a l’exterior d’una empresa o negoci diu molt d’ella, per tant decorar el local amb gràcia i estil és un valor afegit que no te preu.

Mitjançant el vinilat tant del rètol exterior com dels vidres de l’aparador, les parets interiors i/o el mobiliari amb el producte adequat pot millorar molt la seva presencia al mercat.

Una de les nostres especialitats és el vinilat de vehicles i aquest és un producte que dona molt bons resultats.

Una inversió 100 x 100 eficaç si disposa d’una flota de vehicles o una simple furgoneta, el cotxe del comercial o del repartidor, la publicitat i la categoria que dona és veu reflectida en els resultats.

Carpetes amb i sense solapes


Una imatge val més que mil paraules, presenta’t a tu i a la teva empresa o negoci com es mereixen, amb una d’aquestes carpetes podràs mostrar les teves propostes o pressupostos d’una manera acurada i creativa.

Calendaris de paret, peana i sobretaula


fes-te un lloc durant tot un any a la taula, paret o cartera del teu client amb un d’aquests productes, els resultats no et defraudaran.

Material d’oficina


Tota la papereria i material d'oficina que necessiti. Cobrim totes les seves necessitats de disseny, impressió i manipulats.

Paper de carta

Dóna un toc de distinció amb un full de carta imprès a color amb el teu logo o marca i fes-lo servir de plantilla per a presentar pressupostos, mailings, propostes i notificacions, una imatge acurada de la teva empresa o negoci et proporcionarà confiança i serietat.

Sobres i bosses

Podem imprimir tota mena de sobres i bosses amb solapa, finestreta, blancs, verjurats, etc.

Albarans (paper autocopiatiu)

Blocs numerats i foradats amb paper autocopiatius de diferents colors i mides amb perfectes acabats.

Agendes i llibretes

Ara també pots imprimir-te l’agenda o llibreta que més t’agradi, una estàndard o personalitzada a tope, tu tries!

Segells de goma automàtics

Podem fabricar segells de goma automàtics amb molta varietat de mides.
CONTACTE

Truca'ns o envia una consulta al nostre formulari.

info@impremtam4.com

Tel: 93 560 02 41

Plaça Francesc Macià, 2,
08130 Sta. Perpètua de Mogoda, Barcelona
> Obrir a Google Maps

Enviando...