• Català

Projectes

Aquest espai serveix com a portfoli digital per donar a conèixer projectes desenvolupats per nosaltres que, alhora pot donar una idea de com podem treure profit per la teva empresa.Punt Higiènic i dispensador automàtic de gel hidroalcohòlic

15 de maig de 2020

Tinc un tema que potser t’interessa:

Des de M4 Serveis Gràfics distribuim un nou producte, un dispensador automàtic de gel hidroalcohòlic, d’aquest de les mans, per empreses, botigues, locals, comerços, peluqueries, escoles, etc…, no necessita instal.lació, ni corrent i és força pràctic ja que evita de tocar continuament el dispensador amb les mans. Al anar accionat amb el peu, no s’ha d’estar a sobre del client per ruixar-li les mans cada cop que entra algú, cadascú s’ho fa individualment. També evita que la gent abusi de posarse’n massa quantitat amb lo que s’estalvia en gel.

El venem pintat blanc o negre, i després els personalitzem amb vinil amb els logos de les empreses. Cadascú amb el disseny que vol, o també es poden deixar tal cual ja que l’acabat és molt bò.

Hi ha la recomanable opció d’acompanyar-lo amb un expositor com a Punt  Higiènic on s’hi poden colocar, guants, mascaretes, gorros, etc… i un forat per llençar-hi els productes usats un cop surts de l’establiment.

Còm sempre i per garantir una exel·lent imatge, els personalitzem i decorem amb fotos o fondos adeqüats i dissenyats per cada botiga o local, en funció del material que facin servir.

Si us interessa en podem fer una de mostra, i us podria quedar força bé…  😉

En aquest post podeu veure l’oferta amb els preus de les diferents opcions, i si ens veniu a visitar a la impremta, en podreu veure un de primera mà.

Muntat amb l’expositor queda molt guapo i tot plegat queda elegant i ordenadet, que amb tants productes i coses a sobre els taulells i mostradors no sabem on colocar-ho tot!

Haaa i a un preu inmillorable!! 😉

Qualsevol cosa, aquí estic,

Gràcies,

 

Punt Higiènic amb Dispensador AUTOMSi t'agrada la nostra feina no dubtis més,
truca'ns ara al 93 560 02 41

CONTACTE

Truca'ns o envia una consulta al nostre formulari.

Tel: 93 560 02 41

Plaça Francesc Macià, 2,
08130 Sta. Perpètua de Mogoda, Barcelona
> Obrir a Google Maps